Nederlands  English  Deutsch  Espanol
menu
language_logo

Het is de eenvoud dat telt.
Na een verzamelpunt correctie zien wij dat vele mensen van hun chronische lichamelijke en geestelijke klachten af kunnen komen. Terwijl vele er jaren mee hebben gelopen.

Een centrale plaats voor het verzamelpunt is de beste basis voor iedereen, en het eerste wat men moet laten doen voordat men zich door wat voor een behandelvorm dan ook laat behandelen.

De ervaring heeft geleerd dat klachten mogelijk al verdwenen zijn direct na de correctie en /of deze beter behandelbaar zijn. Een verzamelpunt correctie brengt iemand geestelijk en lichamelijk in balans waardoor organen onmiddellijk beter gaan functioneren.

Indien u hierna klachten vrij bent, laat dan altijd een arts controleren of u ook genezen bent.Healthy Balance werkt vanuit de holistische gedachte dat geest en lichaam één zijn.

Daarom gaat Healthy Balance er ook vanuit dat er een gezonde balans moet zijn tussen beide. Dit geldt ook voor de behandeling.

Hoe beter de geest en het lichaam in balans zijn, hoe beter men zich voelt.
Er zijn steeds meer invloeden van buitenaf, zoals: emoties van anderen, straling, voedingsmiddelen, CO2-uitstoot, etc. die het lichaam uit balans kunnen brengen.

Wij hopen met onze behandelingsmethodes uw evenwicht weer te herstellen.

Wij zijn geen artsen, u heeft uw eigen verantwoordelijkheid over uw klachten. Onze behandelingen zijn enkel ter ondersteuning niet ter genezing. U dient ten alle tijden het advies van uw arts op te volgen.Edelsteen Lamp Therapie is powered by CodeStream 1.01.06.
Home Links Contact Disclaimer Download