Nederlands English Deutsch Espanol
Home  // Bioresonantie   

Bioresonantie

Deze nieuwe geneesmethode herstelt de gezondheid via een juiste afstemming van externe en lichaamseigen informatie. De methode is toepasbaar bij alle mogelijke en acute en chronische ziektebeelden, zoals allergieën, reumatische klachten, infectieziekten, darm- en spijsverteringsstoornissen. Dit alles wordt via de urine getest.

Werking

De Bioresonantietherapie - die in Duitsland al veel wordt toegepast en nu in Nederland terrein wint - heeft als uitgangspunt de lichaamseigen trillingen van de mens, die op diverse externe trillingen afgestemd moeten zijn. Zo moet de trillingsfrequentie van een voorgeschreven medicijn zijn afgestemd op de lichaamseigen trilling van de patiënt. Alleen als dit het geval is, heeft het gebruik ervan zin.

Bij welke klachten

De Bioresonantietherapie beïnvloedt de lichamelijke processen van de individuele patiënt, via (aangepaste) trillingen op energetisch informationeel niveau. Aangezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan deze therapie met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen: reumaklachten, hart- en vaatziekten, candida, migraine, kinder- en vrouwenziekten, tumoren, ademhalingsklachten, gebitsproblemen, aandoeningen van huid, longen, lever, gal, maag en darm, allergieën enz.

ps1000polar_250


© 2024 edelsteenlamptherapie | Disclaimer | Powered by Streamless 8.0.0