Nederlands English Deutsch Espanol
Home  // Verzamelpunt correcties   

Verzamelpunt correcties

Meer dan honderd jaar geleden toonde de wetenschap aan dat zich rond elk atoom een wolk van elektronen bevindt. Dit feit bewijst dat alles in het stoffelijke universum, met inbegrip van het menselijk lichaam, uit elektrische energie bestaat. Het menselijk lichaam is een complex elektrisch energiesysteem.

Elk levend persoon heeft een trillend energieveld. Dit veld wordt ook omschreven als het elektromagnetisch lichaam, dat ons eivormig omkleedt. In dit veld bevindt zich een energie-epicentrum. Dit epicentrum is een zeer helder punt, met intense energie, dat een geoefend waarnemer kan voelen en/of zien. Het epicentrum of de vortex van het menselijk energiesysteem wordt het verzamelpunt van de mens genoemd. Het wordt verzamelpunt genoemd, omdat de mens in de baarmoeder vanuit de navelstreng wordt samengesteld want de voornaamste energietoevoer komt via de navel de foetus binnen.

Het aftasten van de huid op ontbloot bovenlichaam is de meest betrouwbare methode die door Healthy Balance wordt voorgeschreven. Nylon kleding en beugel bh’s beïnvloeden het magneetveld en de behandeling en zal daarom uit moeten. U kunt nooit een goede behandeling krijgen als dit aanblijft.

Wanneer uw verzamelpunt gelokaliseerd is, begint het verplaatsen ervan met een speciaal hiervoor handgeslepen kristal (niet in de winkel verkrijgbaar). In totaal zal dit ongeveer 45 minuten in beslag nemen. De kosten per correctie met een kristal zijn 55 Euro. De kosten voor een correctie met de edelsteenlampen zijn 130 Euro, met deze behandelmethode is over het algemeen de klacht specifieker te beïnvloeden.

De juiste locatie

De verzamelpuntlocatie van de lichamelijk en geestelijk gezonde volwassene ligt dicht bij de thymusklier in het midden van de borst. Bij de geboorte bevindt het verzamelpunt zich in de navelstreek. Wanneer het tijdstip van ons overlijden nadert, zakt ons verzamelpunt in de richting van de navel. Deze kennis heeft verstrekkende implicaties voor de gezondheid van de mensheid en voor de verbetering van de huidige medische modellen, therapieën en de geneeskundige praktijk.

De locatie beïnvloedt onze bewuste werkelijkheid en heeft grote gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid. Een verkeerde positie veroorzaakt lichte tot ernstige onevenwichtigheden in de energieverdeling van de hersenen en het zenuwstelsel, waardoor endocriene functies en hormoonwerking worden verstoord.

Vertrouwd zijn met de juiste locatie en het geregeld corrigeren van het verzamelpunt kunnen de persoonlijke ontwikkeling versnellen en psychische en fysieke capaciteiten verbeteren. De resultaten laten mensen na de correctie zeer duidelijke verbetering in hun lichamelijke of geestelijke situatie ervaren. Deze methode is de perfecte start en basis voor herstel, en kan toegepast worden voordat een therapie, operatie, of andere ingreep ondergaan wordt.

De methode

Het aftasten van de huid is de meest betrouwbare methode die door Healthy Balance wordt voorgeschreven. Wanneer uw verzamelpunt gelokaliseerd is, begint het verplaatsen ervan met een speciaal hiervoor handgeslepen kristal (niet in de winkel verkrijgbaar). In totaal zal dit ongeveer 45 minuten in beslag nemen. De kosten per correctie met een kristal zijn 50 Euro. De kosten voor een correctie met de edelsteenlampen zijn 130 Euro, met deze behandelmethode is over het algemeen de klacht specifieker te beinvloeden.

De opleiding

Healthy Balance Almere is als eerste in Nederland geautoriseerd om therapeuten en artsen deze techniek te leren. Dit wordt meestal individueel gegeven met twee trainers. Naast het bijwonen van de opleidingsdag, volgen er nog 10 praktijkcases. Samen met de docent wordt bekeken of er "feeling" is voor deze therapie, of dat er meer oefening nodig is. Uiteraard volgt er na het slagen een officiëel certificaat.

Meer informatie

Voor meer informatie over het verzamelpunt, klik hier.


© 2024 edelsteenlamptherapie | Disclaimer | Powered by Streamless 8.0.0